anchi Napisano 14 Stycznia 2016 #382999 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Nick: Capsa Wiek: 17 Znajomość AMXX (x/10): 7/10 Staż na forum: od 20 grudnia Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: Chcę pełnić tą funkcje, ponieważ mam dużo czasu na poświęcenie forum i mam wiele pluginów i poradników do napisania. Kontakt: Steam, GG, Skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Stycznia 2016 #387037 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Kolega pożegnał się z siecią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Stycznia 2016 #387038 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi