ja sie tak nie bawie Napisano 27 Lipca 2013 #55995 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Durex. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Soczeq [AMXBans] Reason : ' Ssih mi kule ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 68522060 ' [AMXBans] Your IP : ' 82.160.64.254 ' [AMXBans] =============================================== Bana dostałem koło 19.30 Nawet nie zdążyłem wybrać klasy na nowej mapie a już ban. Bez ostrzeżenia, bez słowa. I ten powód. Prosze conajmniej o wyjaśnienie, bo według mnie coś takiego to po prostu zachowanie godne 10-latka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2013 #56011 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Nie mam pojęcia jak to się stało. Bana w każdym razie już nie masz, więc temat zamykam. Przepraszam za zaistniałą sytuację. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi