Gość Guest Napisano 26 Lipca 2013 #55756 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 1. Nick z TS: Majkel aka Pro 2. Nazwa kanału: Kanał by Majkel 3. Hasło podam na PW, tylko jakby ktoś był tak uprzejmy i napisał mi komu mam podać ;3 Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojej prośby, oraz pamiętam, że datę w topicu trzeba zmieniać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lipca 2013 #55782 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Przecież, jupik może ci ustawić hasło : 123 a ty potem sb zmienić Po co zawracać komuś głowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Lipca 2013 #56403 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Jak już powstanie Twój kanał, to sam sobie ustawisz hasło i jupik nie musi tego robić Musisz tylko otrzymać rangę "Channel Admin", a takowa zostanie Ci przyznana jak wejdziesz na ts i ktoś założy Twój kanał Jupika na razie nie ma więc poproś najlepiej któregoś z h@ o utworzenie kanału, a najlepiej wejdź na TS, na kanał "Załóż kanał" i napisz do administracji kiedy któryś będzie. Przepraszam, że tak odnowiłem temat, ale chciałbym żeby był porządek więc zamykam, bo myślę, że podałem potrzebne informacje. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi