Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55547 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin eR.. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : MasterOfDisaster [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbansdd2/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.1.214.237 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your A dlaczego admin który dał mi bana nie zrobił ss'ów ? Zróbcie wgląd w hltv i ogarnijcie admina. Bana dostałem może 5 minut temu... Sam nie wiem za co nawet. W HLTV jest czarno na białym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Lipca 2013 #55549 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Z tego co widze jezeli jest powod "wstaw screeny na multi-head " to admin zrobil ci screeny, wiec jest to bezsensowny post. Wiec to chyba nie trzeba ogarnac admina, tylko ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55550 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Jeżeli zrobiłby mi ss'y to bym chyba nie płakał prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Lipca 2013 #55551 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Czlowieku przeczytaj swoj powod bana! Piszesz "A dlaczego admin który dał mi bana nie zrobił ss'ów ? Zróbcie wgląd w hltv i ogarnijcie admina. Bana dostałem może 5 minut temu... Sam nie wiem za co nawet. W HLTV jest czarno na białym." Zastanow sie co piszesz. Powod jest wyrazny wstaw ssy jezeli nie wstawisz w ciagu 24h to niestety nie bedzie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55552 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 http://www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php?bid=13322 nie ma innego wyjścia, masz na pewno zrobione screeny. polecam: http://multi-head.pl/showthread.php?tid=7317 http://multi-head.pl/showthread.php?tid=5101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55553 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 to mi ludzie powiedzcie gdzie mam szukać tych ss. bo chyba zrobił tak te ss że nawet nie wiedziałem kiedy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Lipca 2013 #55556 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Nie wiem w czym masz problem wyzej zostaly podane ci linki do poranikow gdzie szukac ss'ow (masz 24 h na znalezienie ich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55561 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 to fajnie że nigdzie na kompie na mam ssow. chyba że system operacyjny kompa też wrzuca do sprawy swoje 3 grosze... widziałem te poradniki... nigdzie na całym kompie nie ma ss. musicie zobaczyć hltv. przeciez tam będzie widać co i jak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Lipca 2013 #55563 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 No to niestety nie bedzie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55565 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 nie rozumiem was... na co jest hltv skoro nie korzystacie z niego ? a jeśli byłbym odpalony, to nie staralbym sie o ub... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55568 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Korzystamy z niego Ss musza gdzies byc, poszukaj ich dokladnie, inaczej bez ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55569 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 kompa mam nowego, więc długo nie szukałem... nie ma żadnych ss ! jakbym miał ss to nawet tej rozmowy by nie było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55570 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 No to chyba ub dla kolegi nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Lipca 2013 #55571 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 życie xdd ja nie powinienem dostać informacji grając w cs że ktoś ni ss robi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Lipca 2013 #55583 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Notka: Niestety, bez ssow UB nie ma. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi