Sosya Napisano 14 Stycznia 2016 #382942 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Propozycja dotyczy usunięcia "votemaps" z serwera i zostawić tylko mapcykle ponieważ za każdym razem kiedy jest vote zostaje wybierany de dust. Ja wszystko rozumiem i wszystko jest dla ludzi ale jak ktoś lubi w kółko grać dd to jest od tego serwer only dd2 na który gorąco zapraszam, w moim przypadku ja nie zamierzam spędzać pół dnia grając w dusta, jak coś jestem dostępny na steam w razie jakiś cziterów proszę pisać. Administracja niech poważnie podejdzie do tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 16 Stycznia 2016 #384266 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Fakt, sosya ma racje praktycznie tylko gdy w opcjach wyborów jest jakiś dust,odrazu jest 70% i ciul. I nie mozna pograć jakichś innych fajnych mapek. Osobiście proponował bym wprowadzić to na test. Ale mapcykle do konca tez nie jest dobrą sprawą bo gracze wtedy praktycznie nie mają wyboru do tego co grają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RezoNate Napisano 16 Stycznia 2016 #384270 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 Ja proponuje po zagraniu danej mapy wykluczyć ja na kolejne dziesięć granych map tzn mapy nie bedzie sie dalo wybrac bo byla grana dajmy na to 4 mapy temu.. Tak będzie lepiej bo jakis wybór musi być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizni4k Napisano 23 Stycznia 2016 #387106 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Jestem za rozwiazaniem jakie zaproponowal Rezonate poniewaz faktycznie co vote to wybierane jest dust2 albo inferno i tak naprzemian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 25 Stycznia 2016 #388533 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Okej, około piątku będzie wprowadzone to o czym pisal RezoNate, bo obecnie mam krucho z czasem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 25 Stycznia 2016 #388534 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi