Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Siemka gran ma serwerowni jakiś tdyzień i 1 dnia spędzilem sporo czasu na forum i nie zdazylem sie zapoznac z regulaminem :/

Wszedłem w League of legends i pomogłem gracza z wyborem postaci w podanej grze tzn w 3 lub 4 tematach rozpisalem sie troche... i zaraz dostałem 4 prywatne wiadomości oraz 40% warna za pisanie w teamatach wygasłych...

Czy bad'ek nie mógł mi dać 10% warna tylko aż 40%?

PRosze o odwołanie dostał praktycznie 75 reklam za nic:/

jak dla mnie nic nie zrobilem chciałem pomoc gracza a to ,że gralem pare minut na serwie i nie zdazylem sie zapoznac z regulaminem z reszta jest dosc spory...

Napisano

Praktycznie na każdym forum jest regulamin (podobny, bo za odświeżanie starych tematów dostaje się ostrzeżenia/warna). Rejestrując się na forum akceptujesz tym samym regulamin. Przykro mi, ale ja niestety traktuje wszystkich tak samo i za wszystkie przewinienia karam bez ulg.

Ed. Niech zdecyduje Super moderator lub H@. Tyle ode mnie.

Gość Guest
Napisano

Dostaje sie ostrzezenie/warna ,ale te 4 tematy napisalem jakby arzem wiec mogles dac mi te 10% ,nie 40 :/

Albo mogles poprostu odpuścic jak na 1 raz...

http://multi-head.pl/showthread.php?tid=10454 tutaj widać moderator podarował graczowi...

Zrozum ja nie wiedzialem ,że odswiezanie starych tematów to wykroczenie... Wiecej sie to nie powtórzy...

Gość Guest
Napisano

Proszę o usunięcie ostrzeżeń użytkownikowi. I niech ta sytuacja będzie ostrzeżeniem przed popełnianiem podobnych błędów. Proszę również moderatorów o ostrzeganie nowych użytkowników i karanie dopiero po niezastosowaniu się do ostrzeżeń.

// Zamykam

Napisano

Przepraszam, że w zamkniętym.

Do rzeczy... To prawa dostałeś 30% ode mnie + 10% od kolegi. Jest to wyjątkowa sytuacja, bo dostałeś je w ciągu 2 godzin i cofłem Ci te ostrzeżenia na prośbę H@. Masz teraz szanse zapoznać się z regulaminem forum i życzę Ci przestrzegać go.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...