Gość Guest Napisano 24 Lipca 2013 #54937 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Witam, W tym poście chciałbym poprosić o to żeby było więcej moderatorów na ts ale chodzi mi o takich którzy siedzą wieczorami i nocami ponieważ tej nocy wpadło trzech za przeproszeniem imbecylów którzy przeszkadzali w rozmowie i graniu. Chociaż wystarczyło by żeby moderator mógł banować ponieważ bez tego trudno utrzymać porządek kiedy wejdą tacy oto osobnicy. Mam na to świadków oto oni: 1. Siwek 2.Bad ek' 3. 66 dzień 4. sula Dziękuje mam nadzieję że jakoś to przemyślicie Pozdrawiam T1M3 :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 24 Lipca 2013 #54973 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Jestem za , wbije taki kox i będzie przeszkadzał wszystkim i latał za wami po kanałach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Lipca 2013 #55032 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Zawsze można w takim przypadku wejść na swój prywatny kanał i nic Wam tacy nie zrobią. Nad propozycją pomyślimy. // Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi