Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54900 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 1. Nick z TS: Majkel aka Pro 2. Kto zawinił / problem: Użytkownik o nicku "emil" 3. Opis sytuacji / problemu: Zgodnie z regulaminem TS'a : 3. Zabronione jest umieszczanie reklam, linków do gier i for. Zabronione jest reklamowanie innych TS'ów, i wgl, mimo to winowajca reklamuje inne TeamSpeaka na "naszym". Mi wysłał wiadomość na czacie prywatnym i jak się domyślam to pewnie nie tylko mi... Dowód : Przez takie osoby jak on tracimy graczy oraz użytkowników stale korzystających z TeamSpeak'a. Niestety IP użytkownika nie mam ale dowód jest więc jeśli ponownie pojawi się na TeamSpeak'u będzie można go zbanować, oczywiście to Administracja podejmie decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Lipca 2013 #54903 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Dobrze gracz zostanie zbanowany. Dziekujemy. // Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi