Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54714 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Witam mam taki problem ponieważ wchodze (1 raz na server) BF2 i wyskakuje mi Ban, oto wycinek z consoli Server # 47 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Tr!k3r. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : AIM [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbansdd2/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 82.160.64.40 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swo Chuba ktos mial takie samo ip albo cos nie wiem o o chodzi. Proszę Cie o to abyś zapoznał się z regulaminem forum, ponieważ łamiesz go praktycznie co chwile. Inaczej będę zmuszony o danie ostrzezen, bardzo Cie porsze o to // Tr!k3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 23 Lipca 2013 #54716 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Zastosuj się do wzoru . // §5. Posty VIII. Zakaz pisania postów zwykłym użytkownikom w dziale UnBan Team. // Tr!k3r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54718 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 no jest dobrze co mam jeszcze dodac server jest i wycinek z consoli ! nick :AIM Godzina: nie wiem Mapa: nie weim Steam_ID/Ip 82.160.64.40 Uzasadnienie ; no wchodze na server i ban chyba te samo ip no mapy nie weim jaka bo nie gralem na tym servie to ktos chyba inny gral nie wiem kiedy to bylo anie jaka mapa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 23 Lipca 2013 #54720 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Jak by było dobrze to byśmy się nie czepiali , tu masz wzór i sie dostosuj do niego. Wzór: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54725 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Prosze o UB szybko czy nie wiem jak to sie robi Witam mam taki problem ponieważ wchodze (1 raz na server) BF2 i wyskakuje mi Ban/ Server BF2 Multi Head Server # 47 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Tr!k3r. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : AIM [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbansdd2/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 82.160.64.40 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swo Wzór: Twój nick podczas gry:AIM Godzina, data zdarzenia:Nie ma napisane w consoli Mapa:Nie wiem nie ma napisane w consoli STEAM_ID / IP:82.160.64.40 Uzasadnienie:Prosze o Ub nie gralem na tym servie jeszcze a patrze ban juz Juz chyba dobrze ? I co z ym watkiem dostane to UB czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54785 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Masz steam? Dokładnie to IP zostało zbanowane na serwerze DD2 z dnia 6.07.2013. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54807 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 nie mam steam a na dd2 to nie gralem to nie widzialem ale chcialem zobaczyc nowy server i patrze ban nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54816 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi