Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54542 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Nie mam i nie mam zamiaru posiadać wspomagaczy!!! [DD2] Twój nick podczas gry:KreJz.32 Godzina, data zdarzenia:10:03 czasu polskiego 23.07.2013 Mapa:DE_Dust2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '37.123.200. Uzasadnienie:Gralem finezyjnie dobrze spektakularnie więc admin postanowił zrobić mi sesję ,aby dowiedzieć się czy naprawdę jestem taki dobry:D Tu macie link do moich fotek <3 : http://speedy.sh/PVqFv/Sesja-z-na-DD2.rar P.S: Admin który robił te ss-y musi mieć talent zwróćcie uwagę na 1 ss gdzie widać odlatujący nabój! Ale i tak jestem czysty haha!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54546 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi