Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54525 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Siemka znowu poruszam ten temat ,ponieważ na serwie jest 2 aimerów dodatkowo mają max 13 lat wyzywają na mikro a adma brakuje jeżeli faktycznie macie mało czasu-Ja to rozumiem bo też jesteście ludźmi poświęcacie na to i tak sporo czasu ,ale musimy znaleść rozwiązanie tego problemu na serwerze na aimie biega extere coś tam ostatnio dostał bana ... nie wiem ma zmienne Ip. Nie wiem jest sporo chętnych na admina dlaczego nie dać tej rangi komuś odpowiedzialnego kto jest często na serwie? Nie będe teraz wymieniał tych graczy... Evvive chciał/a daj mi GG czy coś ,ale to nie ma sensu bo to czy jest na GG czy cs to to samo..a On/Ona jest z pewnoscia czesciej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54528 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 złóz podanie zobaczymy jak sie spełnisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54531 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 tresh a co Ty myślisz , że będziemy siedzieć 24/7 my mamy swoje życie , obowiązki a nie tylko CS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54532 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Po za tym ja już wtedy byłem i ich zbanowałem, kręć demo a nie narzekaj że adma niema... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54538 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Okej macie racje ,a co do podania nawet steama nie mam i juz odpadam... Spróbuje krecic demka jak innej rady na to nie ma:D Natu ja cie rozumiem ,ale po cos jestescie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 23 Lipca 2013 #54578 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Wzór, to po pierwsze . Nie każdy jest no lifem żeby cały czas grać , a jak ci nie pasuje to zapraszam do złożenia podania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 23 Lipca 2013 #54585 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Mysle, ze wyjasnione. // Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi