Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54501 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Serwer only DD2 Data i godzina:23.07.2013 - 01:48:20 Nick admina/gracza, który zawinił: Shenn Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : apEX [AMXBans] Powod : ' No Recoil Wyjasnij sprawe na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 66119906 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.128.8.39 ' [AMXBans] ======================================== Uzasadnienie: Gram sobie normalnie , jeszcze gracze przeklinają na mnie a admin nic ... pisałem na u@ a tu nagle ban ... nie wiem za co ? o co chodzi w powodzie ? No Recoil Wyjasnij sprawe na forum ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54502 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Tak Gracz Przeklinał dostał Bana Widziałem twoja odpowiedz. Ale obserwuje graczy i padło na cb, obserwowałem jak grasz wydawało mi się ze masz no Recoila. Widac moja pomłka ponieważ nagle każdy gracz u mnie miał no Recoila. Albo ja miałem problem z Cs albo Server Bugował. Prosze o ub bądz obejrzenie demka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54504 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 To daj mi ty UB bo bym sobie pograł jeszcze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2013 #54515 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Shenn, ale Ty masz dodać to demko... nikt go nie będzie szukać za Ciebie... @: Widzę, że to jest jednak pomyłka. UB. Zły dział /przenoszę ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi