Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54214 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 siemanko mam takie pytanie czy ktoś tak miał i jak to zmienić przejdźmy do rzeczy gdy wchodze np na jakis nowy serwer i coś mi się ładuję to nie widze czasu ile ma się ściągać i co się ściąga tylko jakiś zwalony baner innej serwerowni mam to od dosyć dawna pomoże ktoś dam dużo ++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54219 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Jesteś STEAM czy NS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54221 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 ns ;/ ns ale jest to nad nickiem więc troche post bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54223 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Okey to zrób tak nie pamietam jak to na ns było więc jak coś inaczej to pisz. 1. Znajdz folder cstrike 2. Folder gfx 3. Folder imgaes <---- i usuń te imagesy Napisz czy okey Masz racje bez sensu nie zwróciłem uwagi. USUŃ DO TEGO JESZCZE FOLDER RESOURCE.! Wtedy okienko wroci do standardowych rozmiarow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54412 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 To powinno po0moc mialem tak samo jezeli nie to reinstal cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi