Skocz do zawartości

Nie ma Orientuj Się O.o

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Twój nick podczas gry: BENTLEY

Godzina, data zdarzenia: FORUM

Mapa: FORUM

STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:3771397

Uzasadnienie: haha, admin chyba ma za małe pojęcie i nigdy nie miał z czymś takim do czynienia, oczywiście na myśli mam evvive, który w tym temacie pisze, że nie mam na pierwszym screenie napisu "orientuj się", który na pierwszych screenach nie występuje, haha sytuacja śmieszna, bo próbuje mnie wkopać, bo jakiś niedoinformowany non steam napisał mu, że nie ma napisu "orientuj się". Pozdrowienia dla tego NSa i dla admina, którego priorytetem są gracze mający zerowe pojęcia, pozdrawiam. A tutaj link do tematu - http://multi-head.pl/showthread.php?tid=10375 . Tylko proszę nie usuwaj tego postu =).

http://multi-head.pl/showthread.php?tid=10387 I drugi link jak nie daje mi ub, jak trzeci raz screeny wrzucam ;), pozdrawiam.

Gość Guest

hehe odrazu było wiadome że BENTLEy jest czyściutki <3

A co do 1 ss-a tez ma racje nigdy na 1 nie ma orientuj sie... nie wiem dlaczego tak doświadczony admin robi taki błąd...

mam andzieje ,że szybko wrocisz do gry.

Pozdrawiam SantaClaus <3

// Warn +10% za pisanie w dziale UBT . I prosze nie edytowac moich ostrzezen na przyszlosc . Evv .

Gość Guest

Kolego :) . Tylko ze u Ciebie nie ma tego napisu na dwoch screenach :) Na pierwszym i na czwartym :) . Dlatego nie masz UB :) . I to nie jest wina laga czy cos tam tylko anty-ss ktory Tobie wylaczyl cheata . Tyle odemnie . I mi nie spamuj na PW .

Gość Guest

Powiem Ci tak młody człowieku.

Grałeś nieczysto wobec innych graczy, więc zdanie admina jest takie jakie jest...

Może i ssy są czyste, ale nie są. Uwierz mi. Używałeś czita, gdzie był w budowany anty ss.

Opiszę to następująco.

Anty ss ma wbudowany czip, który wyłącza WH, aima czy co tam miałeś, podczas robienia ss'ów. Dla tego nie widać napisu "Orientuj się".

Dla tego ja nagrywam demka, gdyż tam jednoznacznie widać czity, a nie tak na "odwal" robiąc ssy... Potem macie....

Dziękuję Evvive za pozostawienie mi wątku. (Piwo dawaj ;d)

----

Ps. Nie wiedziałem jak to dobrać w słowa, wyszło to tak byle jak -.-

Wątek zostawiam otwarty dla Administracji.

A co do poszkodowanego.

Jeżeli chcesz otrzymać UB, zrób własnoręcznie 50 reklam. 100 Ci nie dam, gdyż 99% ludzi na tej sieci powie, że jesteś czysty...

Ja wiem swoje, więc do dzieła i życzę Ci powodzenia :]

------

A zresztą niech ktoś czerwony odpowie. Zostawiam decyzję H@.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...