Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53616 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Nick: Lidia ;* Wiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem): byłam na jailu i na innej serwerowni Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: 2 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Jestem często na codzie , lecz przez ostatnie dni nie bo cały pogrzeb i w ogóle .. ale się będę często Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy kiedy , nie zawsze gram na codzie ale tak 3-4 , 4-5 zależy kiedy Kontakt:Steam , gg , bywam na ts'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53618 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 lidia sorry jestem neutral bo cie znam i wydaje mi sie ze jestes dobra ale masz u mnie minusy nastepujace malo jestes na codzie wiek a na tsie to wgl cie nie widac jak bym sie ciebie spytal jak wgrac pluginy na coda bo napisalas amxx 70-8 powiesz mi to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 20 Lipca 2013 #53620 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Nie wiem czemu składasz podanie, nie spełniając wszystkich kryteriów. Mianowicie WIEK, bez tego ani rusz Bywając na serwerze zauważylem, że strasznie spamujesz, jak ktoś Cię zabije. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53623 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi