Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Twój nick podczas gry: ExTrEmalNY KoX Godzina, data zdarzenia: 2 min temu Mapa: de_kabul STEAM_ID / IP:178.36.244.236 Uzasadnienie:Badek po wejsciu na server i bedac na spekcie po okolo 3 min dał mi bana za czitowanie nwm dlaczego zabilem 3 moze 4 z talibek 1/4 i odrazu czitowanie co to ma byc za przeproszeniem mogl mi dac ss a nie czitowanie lub demko nagrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Dam demko jak załaduję się Hltv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 sorki zapomnialem dodac jaki serwer cod mod dodaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 http://speedy.sh/WgCN6/Kox.dem Proszę UBteam o oglądniecie demka, a także je ocenić. Ja już swoje zdanie mam. Nick gracza: ExTrEmalNY KoX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Jak dla mnie gracz byl odpalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Bad`ek jak masz swoje zdanie i Ty banowales to demko powinno byc rozpisane . Nikt inny tego za Ciebie nie bedzie robil . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 20 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 1:10 - 1:30 Dziwna akcja z awp? UAV tyle nie daje. (wyczekanie na fraga + nacelowywanie po modelu). 4:45 - 5:03 - ta akcja mnie ciekawi, wychylenie się (wyczuł moment?) 17:00 -17:20 - Ostatnia runda z usp. Rasz, cofnięcie się po fraga ---> rasz dużym. To są najciekawsze akcje, Nie umiem rozpisywać, nie zajmuję się tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Gracz odpalony. Sprawdzałem na wh. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi