Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51626 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Moją propozycją jest otworzyć rekrutacje na adminów Jail ( ponownie). Zostało 5 adminów z czego 2 aktualnie jest na urlopie ( bądź zaraz będą :Grabarz) i dodatkowo zaraz ja wylecę na wakacje. W takim wypadku zostanie tylko 2 adminów ;/ Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51655 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ja mam paru kolegów, którzy ogarniają Jail i za wszelką cenę zależy im na adminie. Dam znać Opowi serwera gdy znajdzie się chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51663 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Proponuję wstrzymać się do chwili stworzenia finalnej wersji silnika Jail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51716 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Na razie, admini są nie potrzebni. (Czasami 7 osób na serwerze). Natomiast, gdy JAIL będzie w 100% ukończony, admini będą pilnie poszukiwani. Aktualnie, damian jest na mazurach, ja w niedzielę z powrotem jadę do pracy, pomagać tacie, zostaje qruby, Frig i Reksio. Ale qruby znowu wyjedzie, a dwum adminom, pełnego serwera ogarnąć będzie trudno. W dodatku nie dadzą rady być 24h na dobę. Jeśli masz znajomych, którzy ogarniają ten mod, to zapraszaj ich na serwer. Napewno nam to nie zaszkodzi. Wręcz przeciwnie: pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 16 Lipca 2013 #51724 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Jestem takiego zdania jak Consecuente , jak wszystko będzie w 100% gotowe to wtedy otworzyć rekrutację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51743 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 grabarz chyba zapomniałeś o jednym adminie jego nick to Varg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51806 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Grabarzu. Reksio nie ma admina. Chodziło mi raczej o naszego Varg-a. Co do tego co piszecie może to i racja. Poczekajmy w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51813 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Vargus <3 jak mogłem o nim zapomnieć Temat chyba do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi