Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51589 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Gram sobie gram i nagle w najmniej oczekiwanym momencie wyrzuca mnie z gry i wyskakuje mi ten komunikat. Steam connection lost.. Próbowałem juz zmieniac priorytet w procesie steam, tak jak gdzies mi juz radzili, ale gówno daje. Prosze o rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 16 Lipca 2013 #51658 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Mam ten sam problem Priorytet steam i hl.exe na niski , tak zrobiłeś? Jak tak to powinno pomóc , a jak nie to nie wiem. ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51665 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Nwm czy pomogę ale spróbuję: Z tego co pamiętam w folderze Steam/steamapss/common/Halflife Trzeba usunąć zawartość folderu Halflife i Ściągnąć z neta jeszcze raz to samo Lub usunąć Folder ClientRegistry.blob Znajduje się on wchodząc do folderu Steam Albo poprostu zresetować Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51725 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Bartek twój steam działa w trybie offline przejdź na tryb online i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Lipca 2013 #51776 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Lovanyy! robilem tak ale tylko z procesem steama. ( tak jakis gosciu na yt mówił Jeszcze spróbuje tamten drugi proces a jak nie wypali to przejde do nastepnej rady Dzieqwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 17 Lipca 2013 #51899 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Nie wiem co zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 #61256 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Właśnie mam ten sam problem na jednym serwerze. Na innych wszystko jest w porządku. Tak jakby serwer nie mógł odczytać steama. Próbowałem coś kombinować z priorytetami ale nic nie zdziałałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Sierpnia 2013 #61261 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 To jest zwykły bug, po aktualizacji steam bądź serwera (Pokrywają się), nic nie można poradzić, po jakimś czasie samo ustępuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2013 #61525 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Ludzie wasz steam działa w trybie offline przejdźcie na tryb online i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2013 #61588 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 dokładnie tak jak napisał hPa Trzeba wejść w tryb online w ustawieniach. Wyjaśnione. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi