Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #50671 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Nick: Bang!! Wiek: 26 Doświadczenie (w byciu adminem): swój serwer do tego adm na paru innych Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: ponad 7lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Dlaczego ja? Ponieważ często gram tzn to jedyny serwer na kktórym teraz gram a nie zawsze dorwie sie jakiegoś admina. Przeważnie wieczorami i z rana wchodza dzieci odpalone które sie w ogolnie nie kryją z tym i sie grać nie da. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Ostatnio znów wciągnął ale wiadomo nie całe dnie gdyż pracuyje. Jak mam wolną chwile to gram Kontakt: Dr.j0inT aKa BANG DziFFko! P.S Do adminów.. wiem ze nie spełniam kryteriów typu ileś tam postów ( ale wolałbym je nabić sensownie a wchodzic i szukać tematu by sie byle wypowiedzieć byle by były. Miałem admina i sam byłem h@ na swoim i patrzyłem bardziej zeby był porządek na serwerze niż bezsensowne nabijanie postów) czy godzin. To podanie składam tylko z tego wzgledu ze wasz serwer jest fajny tzn jak na razie przekonałem sie tylko o ONLY DD2 i lubie tu grać ale w wiekszosci czasu nie ma admina zeby zrobił porządek. Także jak możecie to weźcie bardziej pod uwage porządek na serwerze niż 100% wykonanych rzeczy z kryteriów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #50672 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Przykro mi, ale jestem na NIE. Dołączyłeś tydzień temu jednak masz 4 posty - w tym jeden to podanie... Musisz poprawić swoją aktywność. Do tego nie masz wymaganych 30 h przegranych na serwerze. Wejdź też czasem na ts i daj się poznać Jak poprawisz te kryteria, to będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #50673 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Narazie na nie pograj trochę daj się poznać a będę na tak pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 14 Lipca 2013 #50676 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Ja jestem na tak masz przegrane 20 godz. często cię widziałem na serwie pomagasz bo zgłaszasz na u@ no tylko byś mógł czasami wbić na ts3 i po gadać z nami daj się poznać innym A i jeszcze jedno nie piszemy w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #50677 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Luz tylko to pokazuje co jest dla was ważniejsze Ja jako h@ patrzyłem też na to ale wazniejszy jest chyba porzadek na serwie, tym bardziej duzo razy pisałem na u@ kto odpalony lata i sie okazywało ze jednak tak jest i bany były. No ale spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #50679 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 No to nie wiem co z Ciebie za h@ był. Po pierwsze nie powinieneś się wypowiadać we własnym podaniu. A po drugie, to admin ma taki sam obowiązek wchodzić na serwer jak i na forum. Musi być aktywny i sprawdzać czy nie rozwija się gdzieś jakaś dyskusja na temat serwera lub na temat jakiegoś wątpliwego bana np. dodanego właśnie przez niego itd. Serwer to nie wszystko, bo bez forum żaden serwer by nie istniał. A regulamin, to regulamin - trzeba się do niego stosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #50680 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Jestem narazie Neutral , nie które z wymagań są ok a nie które musisz ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #50684 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Za słaba aktywnośc. ~Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 14 Lipca 2013 #50700 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 NIE , nie spełniasz wymagań . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #50706 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Ja jestem na Tak , gościu jest ogarnięty , często na serwerze ,zgłasza mi czitów na Steam tylko popraw aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #50729 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Na NIE: - mała aktywność na forum jak i w grze - brak przegranych 30h - wypowiadanie się w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #50741 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Na NIE: - aktywność - nie przegrane 30h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #50759 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 NA nie. Powód. Proste. http://multi-head.pl/showthread.php?tid=9861 Nic dodać nic ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #50802 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Nie znam Cię. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #50829 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Na nie , zwieksz aktywnosc . I zmien nick na serwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 14 Lipca 2013 #50836 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Na wielkie nie Składasz admina tylko po to żeby ci ss'ów nie robili i nie dawali banów Jeszcze do mojego "NIE" przyczynia się -Mała aktywność na forum -Nie przegrane 30h na serwie A jeszcze wracając do banów to http://www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php?bid=6280 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Lipca 2013 #50924 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Ja dałbym Ci admina na próbę . Widzę , że masz spore doświadczenie,często widziany na serverze. Aktywność na forum , zawsze można poprawić , prosiłbym cię również abyś zawitał na TeamSpeaka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Lipca 2013 #50926 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Tez dam Ci szanse, tylko jak lovo napisal wieksza aktywnosc na forum i ts3 a bedzie git ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #50932 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Nie . Nie widze Cię na serwerze .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 14 Lipca 2013 #50985 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Wy chcecie dać mu admina a on ma bana Aktywnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2013 #51026 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Podanie odrzucone z powodu grania na WH . Dowody na forum Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi