Skocz do zawartości

Podanie BANG!!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: Bang!!

Doświadczenie (w byciu adminem): swój serwer do tego adm na paru innych

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie: ponad 7lat

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego TY .!: Dlaczego ja? Ponieważ często gram tzn to jedyny serwer na kktórym teraz gram a nie zawsze dorwie sie jakiegoś admina. Przeważnie wieczorami i z rana wchodza dzieci odpalone które sie w ogolnie nie kryją z tym i sie grać nie da.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Ostatnio znów wciągnął ale wiadomo nie całe dnie gdyż pracuyje. Jak mam wolną chwile to gram

Kontakt: Dr.j0inT aKa BANG DziFFko!

P.S

Do adminów.. wiem ze nie spełniam kryteriów typu ileś tam postów ( ale wolałbym je nabić sensownie a wchodzic i szukać tematu by sie byle wypowiedzieć byle by były. Miałem admina i sam byłem h@ na swoim i patrzyłem bardziej zeby był porządek na serwerze niż bezsensowne nabijanie postów) czy godzin.

To podanie składam tylko z tego wzgledu ze wasz serwer jest fajny tzn jak na razie przekonałem sie tylko o ONLY DD2 i lubie tu grać ale w wiekszosci czasu nie ma admina zeby zrobił porządek.

Także jak możecie to weźcie bardziej pod uwage porządek na serwerze niż 100% wykonanych rzeczy z kryteriów.

Gość Guest

Przykro mi, ale jestem na NIE. Dołączyłeś tydzień temu jednak masz 4 posty - w tym jeden to podanie... Musisz poprawić swoją aktywność. Do tego nie masz wymaganych 30 h przegranych na serwerze. Wejdź też czasem na ts i daj się poznać :) Jak poprawisz te kryteria, to będę na tak :)

Ja jestem na tak masz przegrane 20 godz. często cię widziałem na serwie pomagasz bo zgłaszasz na u@ no tylko byś mógł czasami wbić na ts3 i po gadać z nami daj się poznać innym

A i jeszcze jedno nie piszemy w swoim podaniu

Gość Guest

Luz tylko to pokazuje co jest dla was ważniejsze ;)

Ja jako h@ patrzyłem też na to ale wazniejszy jest chyba porzadek na serwie, tym bardziej duzo razy pisałem na u@ kto odpalony lata i sie okazywało ze jednak tak jest i bany były.

No ale spoko

Gość Guest

No to nie wiem co z Ciebie za h@ był. Po pierwsze nie powinieneś się wypowiadać we własnym podaniu. A po drugie, to admin ma taki sam obowiązek wchodzić na serwer jak i na forum. Musi być aktywny i sprawdzać czy nie rozwija się gdzieś jakaś dyskusja na temat serwera lub na temat jakiegoś wątpliwego bana np. dodanego właśnie przez niego itd. Serwer to nie wszystko, bo bez forum żaden serwer by nie istniał. A regulamin, to regulamin - trzeba się do niego stosować.

Na wielkie nie

Składasz admina tylko po to żeby ci ss'ów nie robili i nie dawali banów

Jeszcze do mojego "NIE" przyczynia się

-Mała aktywność na forum

-Nie przegrane 30h na serwie

A jeszcze wracając do banów to http://www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php?bid=6280

Gość Guest

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Podanie odrzucone z powodu grania na WH . Dowody na forum

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...