Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50543 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Nick cheat`era : "Nie wiem." Godzina, data zdarzenia: 13-07-2013, Godzina : 18:35-19:00 Mapa: de_dust2 Link do demka: http://speedy.sh/BmGRx/nie-wiem-czit-dd2.rar STEAM_ID/IP cheat`era: Uzasadnienie: AIM + WH... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50544 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Heheszki, Opisz mi tego aima.. Jak to wygląda, bo nie widzę? Ten co go pod koniec na respie CT sciągnąłem kampi tam cały czas Proszę o wypowiedzenie się kogoś jeszcze ^^_ Ja rozumiem.. Dla ciebie trzymanie celownika na wysokości kolan to norma..Ale na wysokości głowy, to abstrakcja? W grze się spinałeś.. Jak by to platforma steam czyniła Cię bogiem, a NS jest dla cziterów. Na tym serwerze szerzy się choroba, ktoś powie "ten chyba ma wh" to już wszyscy zarażeni tym faktem widza w każdej akcji tej osoby wh lub aima. Przydał by się admin, który nie wejdzie na 3 sekundy żeby zbanować pierwszą osobę, o jakiej ktoś wspomni na u@ i wychodzi. Tym samym banując osoby uczciwe a na cziterów nie zwracać uwagi. W tym momencie na serwerze grają 3 osoby, które używały cheatów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50548 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Weź człowieku skończ... Było widać, że masz aima, wszyscy na serwerze to potwierdzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50550 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Wszyscy potwierdzą.. Raczej powiedzą, że większość trafien to HS. Demo nie wykazało nic w sprawie aima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50557 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 SKOŃCZ... Proszę Adminów również o zobaczenie dema z HLTV, z godziny którą podałem w pierwszym poście... Demo z HLTV : Kliknij, aby pobrać demo czitera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50588 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Jeśli mogę się wypowiedzieć to, aima może i nie ma ale przy minucie 5:10:00 dziwnie zagrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50648 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Tutaj nie ma żadnego aima Po prostu lecą banie z famasa, a żeby stwierdzić WH musiałbym dłuższe demko zobaczyć więc przykro mi, ale za mało dowodów. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi