Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49717 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Twój nick podczas gry: KOX Godzina, data zdarzenia: NIE WIEM DOKLADNIE Mapa: NA teamspeak 3 STEAM_ID / IP: 86.90.51.241 Uzasadnienie: Gdyz poszlem grac w pilke zapomnialem wylonczyc ts3 muj brat zaczol gadac sobie po holendersku i wszyscy to szlyszeli i dostal bana bylem bardzo zdenerwowany uzasadnienie You are banned permanently. Reason: "My Poland " o to co mi wyskoczylo brat mi sie pszyznal pszeprazam all adminuw za wszystko co robilem prosze o odwoanie od bana na ts 3 ps pszepraszam postaram moje szkody odpracowac pszepraszam all adminuw modelatoruw za wszystko co zrobilem i nie hce mniec z nikim problemuw pszepraszam all naprwde nick "kox" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49751 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Koxu moje zdanie jest takie : Grubo przesadzasz, nie raz były na Cb skargi ( uzasadnione ). Spamujesz w grze i na ts nie umiesz się zachować. Nie to że coś ale w Twoim wieku takie błędy to, aż niedorzeczność. ( Ale to już nie moja sprawa. ) Spamujesz h@ jak dostałeś bana na ts, irytujesz wszystkich. Nie raz zostałeś upominany jak i banowany ale zawsze każdy przymykał na to oko. Pamiętasz ile razy dostałeś bana na dzień ? Dobra nie będę się rozpisywał. Moim zdaniem powinieneś dostać perma na ts jak i wszystkie serwery MH. Ostateczną decyzję podejmie H@. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 11 Lipca 2013 #49754 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Po 1. Jest taka zasada , jeżeli jest ktoś pod twoim nickiem czyli "KOX" i stało się to z twojej winy to ty za nick odpowiadasz. Dostałeś bana na TS-3 bo nie wyłączyłeś kompa i brat ci na niego wbił to jest tylko i wyłącznie twoja wina a z tego co przeczytałem z wcześniejszego posta to ban powinien zostać. KonspiR coś napisał na twój temat a jak to przeczytałem to stwierdzam że twoje zachowanie na TS nieraz było dziecinne , skandaliczne i za przeproszeniem wkurwiające według mnie ban powinien zostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Lipca 2013 #49759 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Mam to samo zdanie co Konspir i DeXu. Często przesadzasz na ts3 jak i na serwerze. Naliczylem na ciebie cos okolo 35 banów tylko na codzie, z czego wieksza czesc jest za obraze nieznajomosc regulaminu itp. Do tego sa na forum skargi na ciebie, przez to co robisz na ts3 . Wedlug mnie teraz kazdy twoj wulgaryzm na serwerze powinnien byc wynagrodzony permem. A ten ban na ts3 jest sluszny, wiec przemysl swoje zachowanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49767 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 bez obrazy, ale z taką ortografią wstyd cokolwiek pisać na forum... Zanim kliknąłeś wyślij mogłeś zajrzeć tutaj: http://sjp.pl/ i poprawić swoje odwołanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49781 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Prosze o ub na ts i pszepraszam wszystkih co obrazilem to konto tylko benzie do ss"y i do skarg itp naprawde pszepraszam wszystkih i popracue nad ortografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49783 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Dobrze dostaniesz Unbana lecz "skróce" ci tego bana z Perma na 15 dni ponieważ i tak dostałeś bana na 7 dni więc przedłużam go do 15 za te wygłupy brata... //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi