Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49712 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Twój nick podczas gry: KOX Godzina, data zdarzenia: NIE WIEM DOKLADNIE Mapa: NA teamspeak 3 STEAM_ID / IP: 86.90.51.241 Uzasadnienie: Gdyz poszlem grac w pilke zapomnialem wylonczyc ts3 muj brat zaczol gadac sobie po holendersku i wszyscy to szlyszeli i dostal bana bylem bardzo zdenerwowany uzasadnienie You are banned permanently. Reason: "My Poland " o to co mi wyskoczylo brat mi sie pszyznal pszeprazam all adminuw za wszystko co robilem prosze o odwoanie od bana na ts 3 ps pszepraszam postaram moje szkody odpracowac pszepraszam all adminuw modelatoruw za wszystko co zrobilem i nie hce mniec z nikim problemuw pszepraszam all naprwde nick "kox" // VI. Staramy się pisać poprawnie, przestrzegając podstawowych zasad ortografii. U Ciebie to już któryś z Kolei teamt w którym co drugie słowo to błąd ortograficzny... +10% / xDoGeK xDoGeK TO DOSTALEM UB ? NA TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 11 Lipca 2013 #49724 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Jak to czytam , to aż mi się słabo robi -.- . Niech h@ podejmie jakieś kroki wobec Ciebie , bo to jakaś porażka jest... Z całym szacunkiem , ale naprawdę za dużo nagrabiłeś już sobie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 11 Lipca 2013 #49731 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Dla mnie powinieneś dostać permy na każdym z serwerów MH wyzywasz wszystkich graczy , utrudniasz grę , nie umiesz się zachować i wiele innych powodów. Jak podrośniesz wróć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49732 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 ale dlaczego . prosze tylko o ub na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49734 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Najpierw ogarnij ortografię, idź do szkoły i się więcej poucz a nie tylko cs. // Warn +10% za pisanie w UBT . Evv . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 11 Lipca 2013 #49735 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 na ts ostatnio i to nie był twój brat tylko ty wyzywałeś i stukałeś w mikro robiłeś szum i przez ciebie nie było można grać i latałeś za nami po kanałach i dalej to samo robiłeś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49737 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 co wy pier jak mnie nie bylo w tedy prosze o ub :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49745 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Koxu moje zdanie jest takie : Grubo przesadzasz, nie raz były na Cb skargi ( uzasadnione ). Spamujesz w grze i na ts nie umiesz się zachować. Nie to że coś ale w Twoim wieku takie błędy to, aż niedorzeczność. ( Ale to już nie moja sprawa. ) Spamujesz h@ jak dostałeś bana na ts, irytujesz wszystkich. Nie raz zostałeś upominany jak i banowany ale zawsze każdy przymykał na to oko. Pamiętasz ile razy dostałeś bana na dzień ? Dobra nie będę się rozpisywał. Moim zdaniem powinieneś dostać perma na ts jak i wszystkie serwery MH. Ostateczną decyzję podejmie H@. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 11 Lipca 2013 #49750 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Gracz napisał drgui taki sam temat - http://multi-head.pl/showthread.php?tid=9688&pid=60365#pid60365 Tamten jest w dziale TS więc uważam go za poprawnego i tego zamykam //Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi