Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49695 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Server # 468 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: TreSh#No Skill [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ *******.com [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:4642378' [AMXBans] Twoje IP: '37.123.200.3' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks ex_interp forced up to 14 msec Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz ja sie pytam co to ma byc? 3 dni temu gralem nocke dostałem ss-y tej samej nocy wstawilem je i dostalem UB teraz wchodze i mam bana za "czitowanie"? I bez ss? co to ma byc? prose o UB ,ponieważ dostałem bana i ss-y wstawilem,a na tym banie nawet m,nie nei bylo... ban bez ss? zenada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Lipca 2013 #49697 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Sprawdź bana na serwerze , na którym go dostałeś. Adres, który widnieje w konsoli to nie nasza sieć. Kolejna próba takiej reklamy skończy się banem na forum. U nas nie masz aktywnego bana. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi