Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49664 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Eustachy Motyka [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 80.51.188.2 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Kolejny taki komunikat gdy wchodzę na serwer Tak jak poprzednio się wypowiadałem... Mój adres IP, nie mój nick i nie mój SID. Panowie czy nie możecie banować VALVE? Musicie banować na IP, żeby osoby z tym samym IP ( " 80.51.188.2 " ) nie mogły nigdy na serwerownię wejść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2013 #49666 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 No widzę, bo dostałeś już bana za mikro pod innym nickiem na steam. Dostajesz UB. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi