Matuss Napisano 13 Stycznia 2016 #382641 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Nick: MATUS Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem kiedyś własną serwerownię, byłem adminem w kilku sieciach, tutaj tez kiedyś byłem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: z 7 lat Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: BO TAK Nie no ... Tak na prawdę to czasami brakuję admina na serwerze, szczególnie w godzinach nocnych w których czasami też bywam jak sa ludzie i by się przydał wtedy ktoś kto jest w stanie utrzymać porządek. No ale w godzinach dziennych czasami też nikogo nie ma .. I tak hmm.. Dlaczego Ja? taki program hah , kappa. Nie mam konkretnych Argumentów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Staram się jak najwięcej, lecz ostatnio trochę długo pracuję więc siedzę krótko, ale staram się w wolnym czasie to nadrobić Kontakt: Forum/ Steam/ GG Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/MATUS/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulinkaABC Napisano 14 Stycznia 2016 #382747 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Widuje, a spedzam na serwerze wiekszosc swojego wolnego czasu. Na tak, nie bylo problemow w przeszlosci. Fajny chlopak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 14 Stycznia 2016 #382936 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Jestem na Tak gra na serwerze widziany jest znany również zgłasza na u@ haksy jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 14 Stycznia 2016 #382997 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Rrównież jestem za,nigdy nie bylo problemów,skarg ale pamiętasz chyba za co utraciles uprawnienia? Nie wyobrażam sobie,żebyś po dostaniu uprawnień znikal na miesiąc,dwa nie informując o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gHoST0000 Napisano 14 Stycznia 2016 #383185 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Więc tak: 1. Zauważyłem ze w tym tygodniu masz 5h przegrane ( Czyli minimum nie ma) 2.Jak już Angela powiedziała, było by miło gdybyś informował o SWOJEJ nieobecności (dłuższej ) 3. Nie zgodze sie z tym że nie ma admina w nocy gdyż siedze na steam ZAWSZE! do 2-3.... Kwestia napisania steam zebym wszedl Myślę że można dać Ci JESZCZE 1 szanse. Na tak ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdz Napisano 14 Stycznia 2016 #383202 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Wszystko wyzej wymienione, bezproblemowy, dobrze adminowal, mozna przywrocic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 14 Stycznia 2016 #383210 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Myślę, że to nam wystarczy. Dostajesz szansę Ale traktuj ją nie jako 2 ale jako 3 i ostatnią ( wiesz,że nie ma ze mną łatwo ) . Proszę na priv w celu dopełnienia formalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 14 Stycznia 2016 #383211 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi