EvO Napisano 9 Lipca 2013 #49359 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Data: 9.07.2013 Godzina: ok. 18:15 Gracz: KOX Świadkowie: slp, Lovonany, Relop i jeszcze ktoś byl Uzasadnienie: Gracz KOX, straszy mnie na ts'ie że mam lipe itd u H@, następnie wyzywa mnie od "cweli" przy wszystkich co jest dość upokarzające z ust dwunastolatka czy ile lat tam ma. Chciałbym prosić o odpowiednią karę na ts'ie. P.S dowodów nie mam, ale osoby wymienione napewno potwierdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49362 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Ja potwierdzam zaistniala sytacje a dodatkowo dorzucam cos od siebie i prosze o wysoki wymiar kary dla tego "gracza" http://scr.hu/screenshooter/5635290/erbkbld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49363 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Ja byłem na chwilę a już słyszałem tylko ciąg wyzwisk kara na Ts'ie powinna być odpowiednia lecz nie to ode mnie nie zależy. Gracz praktycznie przez cały czas spędzony na ts'ie z kim się wyzywa. Reszte pozostawiam wam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49364 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Evo Kox Ci załatwił 3 dni ciężkich robót polowych. Przygotuj się na odbiór kary w najbliższy weekend . A tak poważnie kara go nie minie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi