Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49241 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Wchodzę dzisiaj ( tj. : 09.07.2013r. ) a tu taki komunikat: " [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : RKS CHUWDU [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 80.51.188.2 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check your console. " Twój nick podczas gry: exe | on ogar Godzina, data zdarzenia: nie mam pojęcia. Mapa: Nie wiem. STEAM_ID / IP: 80.51.188.2 Uzasadnienie: Owszem mój adres IP, lecz nie mój nick. To po pierwsze, a po drugie, gracz o nicku " RKS CHUWDU " miał platformę Non-steam, a ja posiadam Steam'a. Czy da się coś zrobić? Mam internet osiedlowy, co oznacza, że mam takie samo IP jak całe moje osiedle . Chciałbym pograć jeszcze na tym serwerze, bo miła atmosfera i zawsze dużo ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49243 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Przekonałeś mnie. Jednak jeśli sytuacja będzie się powtarzać będą problemy z ub. Rozumiem, że to nie Twoja wina, jednak nie możemy pozwolić cheat`erom grać na serwerze. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi