Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49232 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Nick w grze: KaeN Godzina: Około 12:00 (nie pamiętam) 09.07.13 Piszę ponieważ dostałem nie słusznie oskarżony (Ban na zawsze, bez ss.) Opis sytuacji: No znajdowałem się w okolicach respa CT, rzuciłem granata na "środek", zauważyłem, że pewnemu graczowi zabrałem hp no to się schowałem i czekałem na niego...gdy gracz wyszedł z bramy i leciał w stronę "A" zacząłem strzelać...(padłem). Po kilku sekundach dostałem bana na zawsze, bez ss... Nie rozumiem tej sytuacji. Gram cały czas czystko, może czasami kampie. Prosił bym o UnBana. Jeżeli by się dało mógłbym wstawić ss... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Reason: 'Aktywny' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '89.174.64.231' [AMXBans] ======================================= Za niedługo miałem kupywać Vipa. Proszę o pozytywne rozpatrzenie tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49235 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Dnia 8.07.2013 zostałeś zbanowany i zostały zrobione Ci ss`y. http://www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php?bid=6558 . Teraz dostałeś bana z powodem aktywny gdyż bez UB wszedłeś na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49236 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Nie dostałem bana bo nic mi nie pisało...chyba że ktoś grał na moim koncie...bo normalnie wbiłem...grałem prawie cały dzień z małymi przerwami i nic mi nie wyskoczyło, że mam bana, Czyli jak teraz wstawie ss to będę miał UnBana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49239 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Napisz do mnie na gg 44997. Założymy Ci hasło na nick. Czyli jak teraz wstawie ss to będę miał UnBana ? Czyli masz te ss`y? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49288 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Nie mam wgl ss'ów...szukałem z 20min...dziwi mnie to...ktoś na pewno grał na moim koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 9 Lipca 2013 #49334 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Bez ss'ow nie ma UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2013 #49356 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Owszem, w tym przypadku jest ub. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi