Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48747 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Nick: AimStar*Adamoff~ Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem adminem miałem własne sieci serwerów. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 6lat 3miesiące w cs:go Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego TY .!: Wiem mało gram na serwerze ale wczoraj gdzieś w okolicach 23 było dużo odpałów i ani jednego admina więc bym mógł się przydać i ich pobanować Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Aktualnie mieszkam w Anglii więc nie ma problemu mogę być długo na serwerze. W weekendy krócej Kontakt: Steam: dawidekpb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48750 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Masz 77 minut na serwerze ? Nie za szybko na podanie . Powinnienes dostac 10% ale to nie odemnie zalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48753 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Na NIE ! -UP -Konto dla podania? żałosne .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48755 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi