Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48589 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Witam zostały mi zrobione ssy. Wstawiłem je w paczke o tutaj jest:http://multi-head.pl/showthread.php?tid=9454&pid=59022#pid59022 a admini mówia mi że sa modyfikowane. wtf? jak modyfikowane nic z nimi nie robiłem. albo że są przerwy miedzy nimi jakie przerwy ? ssy zostały mi zrobione wczoraj a dzisiaj w różnych odstępach czasu je dodałem i zuploadowałem. Jestem czystym graczem już raz miałem robione ssy o tutaj:http://multi-head.pl/showthread.php?tid=9267 Proszę o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 7 Lipca 2013 #48590 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Sluchaj, mowilem tobie, ze ssy robione sa co sekunde czyli czas powinien byc np. taki 11.01 i tak na wszystkich pieciu ma byc, a ty masz przerwy w niektorych co 5 minut, wiec jak dla mnie ssy sa modifikowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48592 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 ja też nie wiem jakim cudem to się stało, zrobiłem wszystko tak jak z poprzednimi ssami które wstawiłem i było poprawnie a teraz nie . ;/ nie wiem serio nie wiem... ale najprawdopodobniej spowodowane jest to tym że sa to ssy kolegi który wysyłał mi je przez skype.(dlatego takie przerwy) skora że o tym wcześniej nie pisałem nie myślałem że ma to jakikolwiek wpływ na date modyfikacji. Szkoda że o tym nie pisałem wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48596 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Cuda się zdarzają, ale nie tym razem. Pozstaje bez UB. A skoro to ss`y kolegi to jeśli ma na to jeszcze czas niech je wstawi na forum. Wtedy czasy modyfikacji będą odpowiednie (o ile będą). //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48597 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Na sb piszesz ze Ty miales zrobione te ssy a teraz w poscie piszesz ze one sa kolegi ktory Tobie wysyla . Nie dostajesz UB i temat zamykam bo nie chcemy slyszec kolejnych wymowek . // Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi