Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48557 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Wzór:[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Lionik Batonik ' [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 41229294 ' [AMXBans] Your IP : ' 94.251.184.241 ' [AMXBans] =============================================== Twój nick podczas gry:Lionik Batonik' Godzina, data zdarzenia:Nie pamiętam wieczorem. Mapa:de_train STEAM_ID / IP: 94.251.184.241 IP. Uzasadnienie:Grałem w wczoraj na mapie de_train nie pamiętam która to była godzina i grało mi sie bardzo fajnie jak na każdej mapie i dostałem bana chyba od senseja bo on był na serverze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48559 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Zostało nagrane Ci demko. A sytuację mogę opisać. Zacząłeś najpierw się żalić, żebym wyłączył WH. Po chwili zniknąłeś z serwera i wróciłeś na niego z umiejętnościami kilka razy lepszymi niż przed wyjściem. Na serwerze było 3 adminów i zgodnie stwierdziliśmy, że się odpaliłeś. No nic, czekamy na wstawienie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48560 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Prosimy admina o dodanie dowodów, które to potwierdzą @ Pisaliśmy razem w tym samym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48572 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Wróciłem dobra powiem bo natop elven na feacboku miałem mecz ... ale pzodro mam wyjebane na wasz server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 7 Lipca 2013 #48573 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 skoro masz wyj**e to po co piszesz odwołanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48574 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Jeśli tak to zamykam. //close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi