Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48393 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Twój nick podczas gry: Cycu^^ Godzina, data zdarzenia: 6 lipca 2013; 18:25 Mapa: cs_assault STEAM_ID / IP: 31.63.128.163 Uzasadnienie: [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 29 minutes and 40 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Cycu^^ [AMXBans] Reason : ' miny w niedozwolonym miejscu ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 31.63.128 MINY?! KONSPIRANTEM?! Prosze KonspiR'ku popisz się i zaprezentuj mi demko gdzie to ja stawiam "miny" czy "pułapki" w niedozwolonym miejscu. Jeżeli nie to żądam przeprosin bo bez powodu otrzymałem bana. Jakim prawem wogóle dajesz mi takiego bana mając 0% świadomości o jakie miny chodzi? Dlatego że Cie zabiłem przez drzwi na assaulcie? Czekam na wstawkę demka z HLTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48396 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Kolego jedyny grałeś konspirantem przez przypadek napisalem miny chodziło o pułapki. Położyłeś je w miejscu nie dozwolonym. na assaulcie przy drzwiach i nie dało sie wejść. Za to jest ban i jest słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48399 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 8. Miny - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. 8.1. Zakaz stawiania min W pomieszczeniach gdzie są hosty, przed wejściami do tych pomieszczeń. jest tutaj moze o pułapkach ? (nie znajomosc regulaminu) sorry ale bylem w tedy jeszcze na serwie i widzalem to Konspirant dal mu bana za to ze zeskanowal przez drzwi a pułapki mozna aktualnie wszedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48400 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Ale nie rozumiesz, nie można blokować drzwi .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 6 Lipca 2013 #48401 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Na mapie cs_assault nie można stawiać min lub pułapek które blokują drzwi. 8. Miny - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. 8.1. Zakaz stawiania min W pomieszczeniach gdzie są hosty, przed wejściami do tych pomieszczeń. jest tutaj moze o pułapkach ? (nie znajomosc regulaminu) sorry ale bylem w tedy jeszcze na serwie i widzalem to Konspirant dal mu bana za to ze zeskanowal przez drzwi a pułapki mozna aktualnie wszedzie Ciesz się że tylko na 30 minut. Jak będzie się to powtarzać wielokrotnie będziemy karać z większą ilością czasu. Więc nie płacz tylko odczekaj 30 minut i graj nie łamiąc regulaminu CoD-MoD Dla mnie ban słuszny więc temat powinien być zamknięty Dziękuję za uwagę Pozdrawiam Salezian44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48402 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Żądam demka lub jakichś dowodów że były to MOJE miny. Tak niejasno to napisałem czy nie doczytałeś? Ja wiem gdzie postawiłem pułapki a to że masz jakieś chore ambicje i swoje domysły stawiasz nad rozsądkiem to już nie moja wina. Jak napisałem tak czynie - czekam na dowody i nie ustąpie póki ich nie dostanę. Salezian nie wtrącaj się łaskawie bo Cię tam nie było więc nie pisz mi proszę, że płacze Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48411 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Cóż Pozdro, słowa wyciągnięte z kontekstu znaczą coś zupełnie innego. Ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48412 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Consecuente jeżeli słuszny proszę o potwierdzenie tego demkiem z HLTV. Jeżeli faktycznie tak było to nie mam nic do gadania. Już nawet nie chodzi o samego bana który trwa 30 minut bo gdyby był słuszny tematu bym nawet nie zakładał. Jednakowoż jestem pewny gdzie postawiłem pułapki i jestem pewny że było to w miejscu dozwolonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48413 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Rozumiem Twoją frustrację, proszę o wstawienie demka i opisanie kiedy pułapki gracza były postawione w niedozwolonym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48561 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Czekam na demko od KonspiR'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48563 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Ale jest taka jedna ważna sprawa. Bo jak jest demko to na demku nie widać kiedy postawiłeś te miny bo są nie widoczne praktycznie .. Więc przykro mi ale nie udowodnię Ci winy choć jestem święcie przekonany, że to Ty ponieważ jedyny wtedy grałeś konspirantem i akurat stałeś tam przy tych pułapkach. - 8:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48591 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Na demku HLTV będzie widać czy przechodziłem w tym miejscu gdzie były postawione miny czy nie. Nie wykręcaj się czekam na demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48593 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Masz HLTV równie dobrze możesz sam to sobie znaleźć. Poza tym ban ju dawno Ci minął więc nie rozumiem o co walczysz. Może o złośliwość adminów wobec Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48598 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Może. Walcze o swoje. Bo to nie pierwsza taka sytuacja jaką widzę. Kilka puściłem płazem bo mi to lotto ale teraz już niestety nie odpuszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48600 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 To udowodnij adminowi, że dał Ci bana niesłusznie. W tym kraju panuje zasada domniemanej niewinności. Ty piszesz skargę, więc Ty go oskarżasz o niesłusznego bana. Więc mu to udowodnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Lipca 2013 #48729 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 To się robi żałosne robisz teraz bubla o byle co a ban minął jakiś czas temu on tobie (i jeszcze jakiemus graczowi) podpadł że tak na siłę chcesz aby został on ukarany? Ban słuszny było minęło, jak udowodnisz mu to że zawinił to poniesie tego konsekwencje, a jeśli nie to odpuść bo nic dobrego z tego nie wyniknie POZDRAWIAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Lipca 2013 #48752 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Uważam , iż , wszystko co miało się wyjaśnić , zostało wyjaśnione. /// close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi