ja sie tak nie bawie Napisano 6 Lipca 2013 #48354 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Chciałbym powiedzieć iż żaden ss nie był kopiowany. To że 2 są takie same to nie moje oszustwo, lecz błąd najprawdopodobniej serwera. Nie potrafie udowodnić że ss`y nie są kopiowane gdyż nie różnią sie niczym. Proszę jednak o zrozumienie. Nie miałbym po co kopiować. Jakie ss`y zostały zrobione, takie wrzuciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48357 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 To nie ten dział. SS są kopiowane, są po prostu te same. //przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Lipca 2013 #48359 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Prosze o wypowiedziec H@, jaka decyzje podejma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48391 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Niestety dwa z ss`ów to dokładnie ten sam plik. Serwer nie jest w stanie takiego błędu popełnić, gdyż screen`y zapisują się na Twoim komputerze. Nawet gdybyś złapał laga to screen byłby identyczny ale nie ten sam. Bez UB. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi