farus Napisano 6 Lipca 2013 #48269 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Twój nick podczas gry: Farus Godzina, data zdarzenia: nie wiem Mapa: nie wiem STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:43287463 Uzasadnienie: kochana radiówka moje ip lecz nie moj sid [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Dziki Majonez [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 212.59.254.101 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48317 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 twoj nick podczas grania :farus a zbanowany dziki Majonez ??? // Zwykli użytkownicy maja zakaz wypowiadania się w UnBan Team ! +10% /xDoGeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48318 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Oj, coś kręci . // Zwykli użytkownicy maja zakaz wypowiadania się w UnBan Team ! +10% /xDoGeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Lipca 2013 #48321 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 To nie jest dział dla was , więc prosiłbym abyście się nie wypowiadali . Nick to nick , chodzi o ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farus Napisano 6 Lipca 2013 Autor #48353 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Dokladnie tak jak lovonany powiedzial chodzi o ip ktory jest na radiowce staly, juz mialem taki przypadesiec ktora sam prowadze ****.pl bylo tak z 4-5 razy //Bez Reklam proszę. /xDoGeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 6 Lipca 2013 #48356 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Kolega wyżej, proszę bez reklamy. Wiele ludzi w ten sposób kłamie. Jednym słowem wyłudza UnBany. Jak wytłumaczysz swoją niewinność? Dołączył: Dzisiaj (na forum). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48364 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 dołączył dzis na forum pewnie wlasnie po to, aby napisac prosbe o UB, to chyba proste? Znam goscia juz jakis czas, wczesniej sporo z nim grywałem, jestem pewny, ze nie gral na wspomagaczach. Jak wiemy takie sytuacje z radiowka sie zdarzaja. Proszę jakiegoś moda o zamrozenie na razie tematu, az do czasu wypowiedzi H@. Bez sensu jest to spamowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48422 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Rzulf na Twoją odpowiedzialność daję UB. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi