Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48193 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Mam propozycje wgrania pluginu Lucia pomaga on wykrywać garczy na wh tu daje link download http://speedy.sh/Scfkg/luciaHallucination.amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48211 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Jestem na tak , przydatny plugin dla adminów , będzie lepiej i szybciej odkryć kto gra na wallhacku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48212 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Mi się wydaje, że lucja już tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48215 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Szukam od dłuższego czasu i nie mogę znaleźć. Temat taki już był nawet około 1-2 miesięcy temu. Został odrzucony ponieważ psuł coś z serwerem. P.S. Chyba że mylę tematy. Jeżeli nie to może ktoś mi pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48237 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Jestem ZA. To bardzo przydatna funkcja dla admina nie raz czy nie 2 raz zlapalem gracza na innym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48238 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Wedlug mnie , wystarczy ESP . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48258 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 A po co to komu ? ESP jest zdecydownie lepsze i sprawniejsze moim zdaniem nie ma co zaśmiecać serwera zbędnymi pluginami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50241 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Tak jak kolega wyzej. ESP ADMIN jest dużo lepsze. Co prawda roznia sie te oba pluginy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2013 #50255 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Jestem takim zdaniem jak koledzy wyzej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2013 #50285 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Nie potrzebny jest plugin, który by ułatwiał wyszukiwanie cheaterów. Jeżeli jest admin ogarnięty, i dużo gra, to na oko ogarnie kto używa wspomagaczy, a kto jest czysty. W trakcie poszukiwań, jest to w pewnym kontekście rodzaj zabawy, która jest według mnie przydatna, bo wtedy człowiek się uczy na błędach, nawet jeżeli ktoś jest czysty. Dla mnie temat zbędny. Ale i tak podziękować panu za zainteresowanie, i chęć pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi