Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48185 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Siemka ja mam swoją wypowiedz do skargi Big'a . Jak cos to była mija wina i nie wincie o to Konspira bo on nie jest temu winny. Ja mu napisałem że kolega i siedzieliśmy na ts no i było trochę nudno więc wbilismy na serwer Cod'a i mój kolega grał i zaczął bugować duchy. No i Konspir wszedł na ts na dół tam gdzie siedziałem i powiedział żebym wyszedł na pół godziny tak jakbym dostał bana. I tak zrobiłem. Podsumowując całą sytuacje nie macie za co winić konspira bo to nie jego wina i możecie mnie teraz za to ukarać banem nawet na 1h przyjmę to normalnie bo zasługuje i obiecuje że się więcej to nie powtórzy Dziękuje pozdrawiam [/size] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48192 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Zły dział Ja Twoją skruchę przyjmuję . Tylko czy napewno wyszedłeś na 30 min :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi