Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48151 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Witam ! Gram na only DD2.. Posiadam nick FreeStyle # Stiv , dzis gdy gralem dostalem bana ,,aktywny,, .. Gram na tym serwerze 2 dni i nigdy nie mialem tu bana :] .. Gdy gralem na serwerze bana dostal tak samo koles o nicku FreeStyle # StiV , zeby wstawil ss czy tam czitowanie.. Admin dal mi bana, poniewaz mialem podobny nick, nawet nie sprawdzil IP, oraz Steam ID albo cos.. Ja posiadam NS , tamten ,,koles,, posiadal steama.. Ewidentny blad admina.. Ja nie wiem, co za ogarnieci admini tu graja.. prosze o szybkiego UB.. ;] O to wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : FreeStyle # Stiv [AMXBans] Reason : ' Aktywny ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 46.151.117.126 ' [AMXBans] ======================================== Pozdrawiam i prosze o jak najszybszego UB oraz ,,upomnienie,, admina ktory mnie zbanowal.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48162 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Przepraszam za niedopatrzenie. Faktycznie prawie identyczne nicki i to dlatego. Przepraszam jeszcze raz i masz oczywiście UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi