PREDATOR KU*WA Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Nick: PREDATOR KUHWA Wiek: 28 Doświadczenie (w byciu adminem): długie, zaczynałem za czasów UD oraz KN Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: około 9 lat Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: Byłem adminem niedawno, zrezygnowałem z admina, miałem kilka spraw do załatwienia Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: dużo Kontakt: PW / steam Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/PREDATOR%20KUHWA/80.72.33.52:27480/oraz http://www.gametracker.com/player/SZALONA%20PORCELANKA/80.72.33.52:27480/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziag Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Myślę, że mógłbyś wrócić. Ogarnia jako admin. Przyda się ktoś z większym doświadczeniem kto by podpowiedział "świeżym". -wiek -mikro -ogarnia grę -Steam Tylko się za bardzo nie czepiaj już Link to comment Share on other sites More sharing options...
power_team Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Oj Łukasz Łukasz szczerze to nie mam pojęcia czego ty szukasz? Raz jestes raz cie nie ma! Oczywiście- jestem na tak!!! tylko jak za chwile znowu zrezygnujesz bo bedziesz miał znowu jakies sprawy-no pomyśl sam co my mamy mysleć.?>..:(nie bedę się rozpisywał że wiek, ze steam ze gemtracker itd...bo to jasne że masz!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psylocybeusz Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Dawać tego gościa na admina, całe królestwo mu kibicuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurort rolson Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Jeżeli miałeś coś do załatwienia, to mogłeś wziąć urlop. 1 gt 25 minut ostatnie 4 dni, 2 gt też dupy nie urywa. 3 dni temu rezygnacja, następne podanie dopiero po upływie 14 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 to jakis zart? zrezygnowałes 4 dni temu a juz piszesz podanie? pograj na serwerze wbij dobry wynik godzinowy i wtedy to podanie bedzie mialo sens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverka Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Predator Ty to jesteś szalony jednak Jest taki dział jak urlopy i nieobecności. Dobry z Ciebie chłopak, ale 4 dni podanie po rezygnacji ? Chyba, że Opiekun wyrzuci Twoją rezygnacje do kosza i pomyśli o przywróceniu Ciebie na stanowisko. :facepalm: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR KU*WA Posted April 14, 2016 Author Share Posted April 14, 2016 3 dni temu rezygnacja, następne podanie dopiero po upływie 14 dni. Gdzie jest to napisane? W jakim regulaminie? Przy podaniach jest wyraźnie napisane, że jeśli podanie zostanie odrzucone, kolejne można składać po 14 dniach. Ale o rezygnacjach, nie ma nic tam wspomnianego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaczy27 Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 hmm dziwne to Twoje zachowanie Łukasz. Mi mówiłeś że masz to gdzieś że nie chcesz być adminem bo jak grasz to ludzie wychodzą i masz gdzieś taki... serwer. Teraz powrót... Zastanów się czego chcesz. mimo wszystko dobry z Ciebie admin i masz u mnie poparcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellyfish. Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Podanie przyjęte. Twoja ostatnia szansa, nie ma zmieniania rang zależnie od humoru itp. w razie czego masz dział urlopy i nieobecności Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellyfish. Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...