Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #47848 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Witam. Więc tak Mój nick z Gry to Nielegalny Gracz ;> , Gdy dzisiaj w nocy chciałem wejść na serwer , Zastałem napisz You Have Banned , Check your Console , Gdy spojrzałem na consolkę pisało ze dostałem perma , za Podszywkę .. Nwm Kto to mnie zbanował ale niech poniesie kare , i Proszę o szybkie UB Dziekuję -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #47849 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 // Zly dzial przenosze . I napisz wedlug wzoru . Wzór: Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #47933 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ja byłem adminem banującym. A więc dostałeś bana tak jak wspomniałeś za podszywkę, otóż to. Wszedłeś na serwer pod nickiem "n8", a taki gracz był już na serwerze. Sprawdziłem wasze IP i nie były zgodne. Proste i logiczne. Może masz jakieś wytłumaczenie dlaczego wszedłeś na jego nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi