Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47770 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Witam . Moją pierwszą propozycją jest ustawienie serwera cod mod 201lvl tak by ct słyszało tt i na odwrót jednym słowem żeby każdy słyszał każdego Prośbę motywuję tym że jak ktokolwiek ja czy inny gracz chce porozmawiać bądź spytać się o coś kogoś z przeciwnej drużyny to ni w ząb ni w oko Myślę że to dobra propozycja bo przecież to nie ffa czy teamplay Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 4 Lipca 2013 #47771 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 A takie osoby "nieudane" będą nawzajem podpowiadać gdzie są przeciwnicy . To nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47772 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 za to jest ban:) a porozmawiać zawsze można gdyz to stworzy z serwera jedną wielką rodzinę edit: to wszystko nie ma sensu nawet teamspeak ? bo przecież tam też mozna sobie podpowiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47773 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Od Tego jest ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47777 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 przperaszam za spam . to nie można chociaż na próbe tego dać ? i zobaczyc jak się będzie sprawował serwer ? choćby na 1 czy 2 dni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47780 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Po pierwsze jest od tego TS a po 2 od nowego patcha Gracze steam nie slysza NS i na odwrot to nie ma sensu Moim zdaniem nie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi