Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47646 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Nick: BleTka | GBL i BleTka <*> | GBL Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na 2 serweroniach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Nonsteam . Przepraszam , że składam podanie na ns , ale nie doczytałem . Dołoże wszelkich starań aby został jak najszybciej zakupiony ... Dlaczego TY .!: Siedzę ostatnio bardzo dużo na Codzie i wiele osób nie przestrzega regulaminu . Pragnę pomóc w utrzymaniu serva Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Różnie od 4-9 godzin Kontakt: Skype , ts3 , gg , Pw . Na pewno wiele z was będzie "NA NIE " Moja prośba jest taka , żeby każdy kto będzie na nie , napisze dlaczego . Pisze to po to , że wszystkie moje błędy postaram się poprawić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47649 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Najpierw zdobądź steam, potem złóż podanie. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi