Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47519 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Twój nick podczas gry: Anonymous. Godzina, data zdarzenia:teraz Mapa:itali2 STEAM_ID / IP:77.87.0.62 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 23 godzin , 10 minut i 46 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Anonymous. [AMXBans] Powod : ' kultura ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 77.87.0.62 ' [AMXBans] ======================================= weszłem na serwer i dostalem odrazu bana moge ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47524 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Prosimy admina o wyjaśnienie sprawy i dodanie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47526 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 ja mam dodać dowody bo weszłem i ban i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47528 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Sorry , że w Unban Team , ale "weszłem" ? // + 10% za wypowiedz w UBT . Evv . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47530 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 TAk dostałeś ode mnie bana ponieważ przeklinałeś. Jak go dostałeś obraziłeś mnie dokładnie nie pamiętam ale chyba od suk. Ja sobie nie pozwolę na coś takiego, więc poprosiłem krzycha żeby Ci przedłużył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47532 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 yyy aha jak dopiero wbiłem i dostałem dopiero bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47534 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Nie. Od razu wtedy jak dostałeś bana został przedłużony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47535 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 raczej wiem lepiej co robiłem dzisiaj na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47536 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 To Sb zobacz na hltv. Albo spytaj krzycha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47538 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 to sobie zobacz że wbiłem na itali i wtedy dostałem bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47539 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Trzeba było ogarnąć słowa to byś nie miał przedłużone bana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47541 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 No i tu masz Konspir racje masz admina i ogarniasz a że kolega nie umie się zachować i nie zna innych słów to już nie jest nasz problem może cie to czegoż nauczy w końcu. A po 2 to uważąj ze słowami i do kogo je kierujesz, bo są starsi od Cb i wymagają szacunku -,- //edytowane przez Consecuente +10% pisanie w UBT użytkownikowi jest zakazane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47542 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 hahaha starsi chyba w piździe //edytowane przez Consecuente +20% oby tak dalej do 100% coraz bliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47544 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Ban zasluzony , widac ze nie umiesz sie zachowac . // Zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 4 Lipca 2013 #47546 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Jakie Italy2 ? .. bana dostałeś na de_aztec za przeklinanie bodajże na 30 minut od Konspiranta.Po otrzymaniu bana wyzwałeś admina od suk.Po czym konspir powiedział mi żebym przedłużył Ci bana więc przedłużyłem ...I nie pier*** za przeproszeniem że bana dostałeś na italy2 i za nic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47548 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Ile ty masz lat ? , nie potrafisz się wgl zachować . // +10% za pisanie w UBT , temat jest zamkniety . A Ty dodatkowo prowokujesz innych . Evv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47550 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 hahaha starsi chyba w piździe Dziękuje bardzo. Krzychu potwierdza i ban słuszny. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi