Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47476 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Nick cheat`era: morys z wanbastgi Godzina, data zdarzenia: Dzisiaj 11:50 Mapa:de_dust2 Link do demka/HLTV: http://www.speedyshare.com/HaxnK/morys.rar STEAM_ID/IP cheat`era: Niżej jest. Uzasadnienie: Gracz gra perfidnie na wh, pisałem do admina na u@, lecz admin nic z tym nie robił. Widać u tego gracza, że perfidnie gra na wh: gdy leci granat cofa 2s. szybciej, gdy podłożył C4 gdy uciekał z B na Resp TT(co powiecie o tych dwóch zabiciach?). no i oczywiście pod koniec demka gracz z AWP perfidnie celuje po ścianach. morys z wanbastgi 87.116.234.171 Nonsteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47477 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Gracz został zbanowany 10 minut temu. Jak piszesz na u@ upewnij się, że jest admin. Nie wiem co próbujesz udowodnić. Sam miałeś admina (fakt jeden dzień) i nie wiem czemu zrezygnowałeś. Dlatego, że świeciłeś przykładem bugując lotto za co otrzymałeś ostrzeżenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47479 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Nie zauważyłem, pewnie gracz został zbanowany jak wyszedłem aby wrzucić demko, tak jak ty napisałeś, że został zbanowany 10min. przed moim wrzuceniem to jest to nie możliwe co najwyżej to 2-3min, chyba że grał na aktywnym. A co do mojego admina to chyba powrócę do tej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47483 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Chyba nie powrócisz. To jest kpina. Pisałeś mi codziennie, żebym rozpatrzył Twoje podanie, a po przyjęciu na tą funkcję dnia następnego składasz rezygnację bez powodu, Uwierz, że adminem już nie zostaniesz. Gracz został zbanowany. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi