Skocz do zawartości

morys wh by BonusRy8

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick cheat`era: morys z wanbastgi

Godzina, data zdarzenia: Dzisiaj 11:50

Mapa:de_dust2

Link do demka/HLTV: http://www.speedyshare.com/HaxnK/morys.rar

STEAM_ID/IP cheat`era: Niżej jest.

Uzasadnienie: Gracz gra perfidnie na wh, pisałem do admina na u@, lecz admin nic z tym nie robił.

Widać u tego gracza, że perfidnie gra na wh: gdy leci granat cofa 2s. szybciej, gdy podłożył C4 gdy uciekał z B na Resp TT(co powiecie o tych dwóch zabiciach?). no i oczywiście pod koniec demka gracz z AWP perfidnie celuje po ścianach.

morys z wanbastgi 87.116.234.171 Nonsteam

Gość Guest

Gracz został zbanowany 10 minut temu. Jak piszesz na u@ upewnij się, że jest admin. Nie wiem co próbujesz udowodnić. Sam miałeś admina (fakt jeden dzień) i nie wiem czemu zrezygnowałeś. Dlatego, że świeciłeś przykładem bugując lotto za co otrzymałeś ostrzeżenie?

Gość Guest

Nie zauważyłem, pewnie gracz został zbanowany jak wyszedłem aby wrzucić demko, tak jak ty napisałeś, że został zbanowany 10min. przed moim wrzuceniem to jest to nie możliwe co najwyżej to 2-3min, chyba że grał na aktywnym.

A co do mojego admina to chyba powrócę do tej funkcji.

Gość Guest

Chyba nie powrócisz. To jest kpina. Pisałeś mi codziennie, żebym rozpatrzył Twoje podanie, a po przyjęciu na tą funkcję dnia następnego składasz rezygnację bez powodu, Uwierz, że adminem już nie zostaniesz.

Gracz został zbanowany.

//zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...