ja sie tak nie bawie Napisano 3 Lipca 2013 #47319 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Witam. Mam nadzieje że podobnego tematu nie było, ja bynajmniej nie znalazłem. A więc, zabójstwa z rakiet wyświetlają nam się jako zabójstwa ze zwykłej broni, co daje nam dodatkowy kill do ranku. Dlaczego tak nie ma z minami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47324 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Dokladnie i z piorunami tak samo ani nie resetuja ks przeciwnikowi np ktos walnie w nas 5 razy z m4 i dobje pirounem to nie resetuje sie nam ks a mu nie zalicza do ranka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47325 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Był ten temat już wielokrotnie pisany. Spawa jest tego typu że nie da się, nie znamy nikogo kto by umiał to zrobić dlatego jest tak jak jest. Jak znajdzie się kiedyś ktoś kto to potrafi zrobić zostaną wprowadzane te zmiany. Zamykam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi