Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47183 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 zdarza się tak że w pewnym momencie cały serwer "staje" trzeba wyjść poczekać pare sekund i ponownie połączyć, to strasznie irytujące bo czasem kilka razy z rzędu zachodzi krasz nawet po 1 rundzie. nie da się tego jakoś naprawić, z czym to jest związane? hosting czy amx? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47191 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Kijowe zabezpieczenia pewnie tutaj są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47198 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Tak Bonus masz rację, a cs to najnowocześniejsza technologia, której NASA złamać nie potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47223 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 hahaha Jest to wina zapwne hostingu ale moze byc i tak ze jakis pluginb crashuje serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47226 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Są to najnormalniej złośliwe działania konkurencji. Hosting robi co może żeby serwery były bezpieczne i zabezpieczenia są ciągle udoskonalane. Tyle, że kretyni z drugiej strony bariery też nie próżnują i robią co mogą, żeby uprzykrzyć życie innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47237 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 cZYLI ddos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47240 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 no cóż. miałem nadzieje że chodzi o jakiś plugin który powoduję to wywalanie i da się to naprawić... cóż, szkoda. dziwie się tym ludziom, aż taka zawiść w nich..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47242 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Widzisz tacy są ludzie. A granie na cheat`ach nie dziwi? Jaka jest satysfakcja z takiej gry? Zero umiejętności własnych. Programy za nich załatwiają sprawę. Czysta złośliwość. Radocha, że psuje się przyjemność z gry innym. Kretyni bez honoru i ambicji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47245 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Dokladnie jak masz na Avku GBL-Gram Bo Lubie I tego sie trzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47251 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Miałem napisać temat w tej sprawie ale widzę, że już ktoś mnie wyprzedził. Sprawa z tymi crashami jest taka, że jakiś gracz wchodzi na serwer pisze, że zaraz wyłączy serwer i serwer pada. Kiedyś spotkałem się z czymś takim na innej serwerowni i wiem w jaki sposób serwer jest crashowany. jest to bardzo stary i banalny sposób, sprawdziłem na waszym serwerze i faktycznie ten sposób działa. Do wyłączenia serwera jest wykorzystywana...... jedna komenda. Komendę i plugin przeciwko temu udostrępnie jakiemuś adminowi na priv, żeby nie wpadło to w niepowołane ręce. Wczoraj i dzisiaj to była masakra, komuś się nudziło i ciągle crashował serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47256 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Crashe sa, ale to jest powodowane przez jakas komendę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47300 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 no tak, dziś przed południem i koło południa nie dało się pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi