Skocz do zawartości

KRASZ dd2

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

zdarza się tak że w pewnym momencie cały serwer "staje" trzeba wyjść poczekać pare sekund i ponownie połączyć, to strasznie irytujące bo czasem kilka razy z rzędu zachodzi krasz nawet po 1 rundzie. nie da się tego jakoś naprawić, z czym to jest związane? hosting czy amx?

Gość Guest

Są to najnormalniej złośliwe działania konkurencji. Hosting robi co może żeby serwery były bezpieczne i zabezpieczenia są ciągle udoskonalane. Tyle, że kretyni z drugiej strony bariery też nie próżnują i robią co mogą, żeby uprzykrzyć życie innym.

Gość Guest

no cóż. miałem nadzieje że chodzi o jakiś plugin który powoduję to wywalanie i da się to naprawić... cóż, szkoda.

dziwie się tym ludziom, aż taka zawiść w nich..?

Gość Guest

Widzisz tacy są ludzie. A granie na cheat`ach nie dziwi? Jaka jest satysfakcja z takiej gry? Zero umiejętności własnych. Programy za nich załatwiają sprawę. Czysta złośliwość. Radocha, że psuje się przyjemność z gry innym. Kretyni bez honoru i ambicji.

Gość Guest

Miałem napisać temat w tej sprawie ale widzę, że już ktoś mnie wyprzedził.

Sprawa z tymi crashami jest taka, że jakiś gracz wchodzi na serwer pisze, że zaraz wyłączy serwer i serwer pada.

Kiedyś spotkałem się z czymś takim na innej serwerowni i wiem w jaki sposób serwer jest crashowany.

jest to bardzo stary i banalny sposób, sprawdziłem na waszym serwerze i faktycznie ten sposób działa.

Do wyłączenia serwera jest wykorzystywana...... jedna komenda.

Komendę i plugin przeciwko temu udostrępnie jakiemuś adminowi na priv, żeby nie wpadło to w niepowołane ręce.

Wczoraj i dzisiaj to była masakra, komuś się nudziło i ciągle crashował serwer.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...