Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #46811 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Mam problem z myszką np jak sobie gram jest spoko i nagle myszka mi się zacina lub lata w inne strony :C PROSZE POMOCY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #46817 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Zresetuj Cs'a mi się czasami zatrzymuję i nie mogę ruszyć ale jak resne to wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #46826 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 nie działa :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #46835 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Zobacz czy kabel od myszki lub baterie się nie wyczerpują. A co do tego kabla może się przerwał i myszka wariuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2013 #47116 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Sprawdz rowniez laser czy nic sie tam nie dostalo i czy jest czysty przy okazji zauwaz rowniez czy nie zacina sie laser sam w sobie moze tez byc to wina podkladki :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47148 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Z laserem jest wszystko ok, jak by się coś z nim działo to by mi na pulpicie też wariowała ale nie wariuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47155 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Jaki model myszki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47355 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Opto 510D A4TECH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2013 #47356 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Też tak miałem i powiem Ci że jest to i kwestia myszki (laser zaczyna szwankować) lub ewentualnie wina podkładki cs niema nic do rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2013 #47703 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Moja myszka czasem zaczyna sama wariować i skakać po ekranie, więc jak widać to raczej dość częsta ich przypadłość. A gdy grasz inną myszą to masz ten sam problem? Najłatwiejszy sposób na sprawdzenie czyja to wina - podepnij inną. Jeśli będzie to samo, wtedy można się czepiać CSa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi