Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 #46685 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Witam, siemka i w ogóle. Tak więc zaczne od tego ze jesli był juz taki temat to wywalcie ten i mnie odeslicie do niego. Reasumujac, zastanawiam się czemu nie wprowadzicie komendy /voteban ktora kazdy wie jak dziala.. Chodzi o to ze mimo iż adminow jest kilku to czasem w tym samym momencie jest ich 3 a czasem przez jakis czas zadnego, co zawdzieczamy niesetety brakiem organizacji, bo moznaby poprostu przydzielic dyzury, ale mniejsza z tym. Voteban uznany bylby tylko wtedy gdy danego gracza wybbierze cala reszta obecna na serwerze, a on sam moglby udowodnic swoja niewinnosc w razie potrzeby na forum bo rozumiem ze nobki glosowalyby na naszych prosow ktorzy po prostu mają dobrego skilla. Przydaloby sie to glownie wtedy kiedy ewidentnie na serwer wbije koles z jakims tam speedem i rozpierdziela wszystkich w 10 sekund a jako ze w danym momencie nie ma admina, to reszta graczy opuszcza serwer i nie ma co grac.. Tak więc jestem ciekaw co o tym myslicie i dlaczego nie ma tej komendy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 1 Lipca 2013 #46689 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 votekick , można tej używać i kickować do oporu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 #46692 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Voteban to jest dobry pomysł, oczywiście ja jestem za aby to było kto wie kiedy to się może przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 1 Lipca 2013 #46694 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Pomysł totalnie bez sensu zamykam. Większość dobrych graczy była by votowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi