Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 #46685 Napisano 1 Lipca 2013 Witam, siemka i w ogóle. Tak więc zaczne od tego ze jesli był juz taki temat to wywalcie ten i mnie odeslicie do niego. Reasumujac, zastanawiam się czemu nie wprowadzicie komendy /voteban ktora kazdy wie jak dziala.. Chodzi o to ze mimo iż adminow jest kilku to czasem w tym samym momencie jest ich 3 a czasem przez jakis czas zadnego, co zawdzieczamy niesetety brakiem organizacji, bo moznaby poprostu przydzielic dyzury, ale mniejsza z tym. Voteban uznany bylby tylko wtedy gdy danego gracza wybbierze cala reszta obecna na serwerze, a on sam moglby udowodnic swoja niewinnosc w razie potrzeby na forum bo rozumiem ze nobki glosowalyby na naszych prosow ktorzy po prostu mają dobrego skilla. Przydaloby sie to glownie wtedy kiedy ewidentnie na serwer wbije koles z jakims tam speedem i rozpierdziela wszystkich w 10 sekund a jako ze w danym momencie nie ma admina, to reszta graczy opuszcza serwer i nie ma co grac.. Tak więc jestem ciekaw co o tym myslicie i dlaczego nie ma tej komendy....
BounDer Napisano 1 Lipca 2013 #46689 Napisano 1 Lipca 2013 votekick , można tej używać i kickować do oporu.
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 #46692 Napisano 1 Lipca 2013 Voteban to jest dobry pomysł, oczywiście ja jestem za aby to było kto wie kiedy to się może przydać
TWS Napisano 1 Lipca 2013 #46694 Napisano 1 Lipca 2013 Pomysł totalnie bez sensu zamykam. Większość dobrych graczy była by votowana.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
1 Lip
4
Najaktywniejsi w tym temacie
TWS 1 post
BounDer 1 post
Popularne Dni
1 Lip 2013