Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 #46589 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Witam, proszę o przedłużenie bana graczowi "Wisniowyy ;d [t]'" , Gracz ciągle pisał na say, że ten i ten czituje ciągle pisał, że ktoś czituję gdy tylko ktoś go zabił, gdy pisałem, że skargi na u@ to zaczął mnie wyzywać na U@ dałem temu graczowi bana "5minut" "KULTURA" lecz po tym banie gracz mnie wyzwał na u@,. Proszę o przedłużenie graczowi bana na 1 dzień. Wyciąg z konsoli: Wakacyjne WWE ^^ killed OporAk!'' with ak47 (GRACZ) Wisniowyy ;d [t]' : morys wh Evoluszyn dropped Evoluszyn has left the game 2fast4you killed LiberoSss;^^ with m4a1 (GRACZ) Wisniowyy ;d [t]' : morys wh *DEAD* Zgobdzony Lemur : nieciekawiwe Olivia is joining the Counter-Terrorist force Laikike1 connected This server is using AMX Mod XnVisit http://www.amxmodx.org Laikike1 is joining the Counter-Terrorist force wisniowy nie spamuj, dla cb wszystcy na wh jak ktos cie zabije ? Face aka. KAREN1g 1337* connected [LOTTO] Juz grales, mozesz grac co 5 minut... *DEAD* morys z wanbastgi : tzn? Wpisz w say /vip zeby dowiedziec sie co oferuje *DEAD* Wisniowyy ;d [t]' : morysz offaj to *DEAD* Zgobdzony Lemur : No nieciekawie :_: Wakacyjne WWE ^^ killed 2fast4you with awp persona non grata + 2fast4you killed Konefka with ak47 *DEAD* morys z wanbastgi : co ? paka [VIP] *DEAD* Maz3l_T0v : /lotto *DEAD* MS-13 : haha *DEAD* morys z wanbastgi : /___/ *DEAD* Wisniowyy ;d [t]' : u@ale te kurwy maja wh xdd [AMXBans] Pomyslnie Zbanowano IP Gracza. Gracz dostanie Kicka. *DEAD* morys z wanbastgi : tu placz 'Wisniowyy ;d [t]'' dostal bana na '5 minut'. Powod: 'Kultura' *DEAD* Konefka : /me (GRACZ) asdaf : wakacyjne wwe *DEAD* MS-13 : i ban *SPEC* 2fast4you : /lotto (GRACZ) Wisniowyy ;d [t]' : Chuj wam w dupy [AMXBans] 'Wisniowyy ;d [t]'' dostal bana na '5 minut'. Powod: 'Kultura' (GRACZ) Wisniowyy ;d [t]' : ale te kurwy maja wh i chuj ci w dupe banuj mnie j * Przywileje ustawione Wisniowyy ;d [t]' has left the game *DEAD* Zgobdzony Lemur : \__/ placze tutaj. *DEAD* LiberoSss;^^ : /lotto asdaf + Wakacyjne WWE ^^ killed persona non grata with awp *DEAD* Fanatyk : ile tu slot? *DEAD* MS-13 : tylko 5 min Konefka is joining the Terrorist force *DEAD* morys z wanbastgi : ssij *SPEC* BonusRy8 : 32 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 #46594 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Bez IP. Dogadaliśmy się, że jak wejdzie dasz mu bana na 1 dzień. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi