Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46461 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Witam, grałem sobie normalnie a tu nagle dostałem bana za czitowanie. Prosiłbym o UB, ponieważ nic nie mam i na przyszłość niech dają ss. Teraz jak grałem staty miałem ok. 16 4 i od razu czitowanie, jakby ktoś chciał mogę wrzucić moje wszystkie ssy z dd2 i nigdy nie grałem na czitach. Mój nick: Sobrelus Mapa: dd2 Czas: jakieś 10 min temu [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '178.183.135.2' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46463 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ostatnie 10 sec poprzedniej mapy . Odpaliles sh . Zaraz dam demko odpowiednie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46465 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 A widziałeś może mój wtedy ping ? Cały czas mi skakał i pewnie reszta widziała jako sh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2013 #46467 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Akurat bylo odliczanie do zmiany mapy , wiec nie widzialem twojego pingu . Pojawi sie demko na stronie to je przeanalizuje . I podejme decyzje odpowiednia . Ub . Do zamkniecia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 #46599 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 I co podjąłeś już ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2013 #46600 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Tak dostales UB co juz napisalem wyzej chwile przed twoim postem . Prosze o zamkniecie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi